So interesting issues today -Tried to run asdocs, and all sorts of pain:

First when we ran our ASDOCS tool on a newly built Win 7 machine - failed with the error "The program can't start because MSVCR71.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem".

Well there are many ways to fix this. Easiest - Start -> Search for msvcr71.dll, if its on your computer, this should find it. Else, just download it from dll-files like described here. You can then paste it into your bin directory - in our case C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder Burrito\sdks\4.1.0\bin, and you are good to go!

Next obstacle: Error: Unable to transcode ../assets/images ....
-> We actually did not find a solution to this, but since there was only one file that had these embed tags, we put a copy of the assets folder next to the file that did, and all was well. If anyone knows of a better way, let us know and we will update the post. The one thing that is of interest here is that asdocs like to have a "/" before the path. So instead of assets/images, you need to have /assets/images.

Third obstacle:
Error: Could not create toplevel.xml: Element type "default" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".
-> This turned out to be rather tricky - This happens when asdocs fails to parse the comments in your code. Pay attention to the error message - in our case we had a few instances where we had @default = XXX and @defaultValue= XXX. This obviosly never complains during compile time, but you will make asdocs very angry if you put this in your comments. Finally, once we resovled these issues, asdocs played nice with us !

Oh - if you are using asdocs, you MUST check out asdocr by Grant Skinner.